fbpx

Rohanó világunkban havonta eljutni kozmetikushoz sokaknak csak álom, akár idő, akár pénztárca okán. Az otthoni bőrápoló és ránctalanító készülékek:

  •  kiváló ár/érték arányt jelentenek a mindennapok bőrápolásában
  •  időt spórolnak
  •  hatékonyságuk vitathatatlan
  • rendszeresen használva látható eredményeket hoznak.

Lehet-e nyáron (vagy helyesebben erős napsütéses időszakban) használni az otthoni ránctalanító gépeket?

Mikrodermabrázió:

A bőr felső rétegének vákumos csiszolásával a bőr természetes regenerációs folyamatát gyorsítja fel. Használata nyáron TILOS, hiszen a lecsiszolt bőr nagyon fényérzékennyé válik! Ősszel-télen is kerüld kezelés után az erős napsütést!

Rádiófrekvenciás ránctalanítás:

Rádiófrekvencián alapuló kezelés, mely a legerősebb fegyver a ránctalanítás területén, így 40 éves kortól ajánljuk. Elsősorban a kollagéntermelést serkenti, így használata kúraszerűen ajánlott. Az intenzív ránctalanító Thermage gépet NEM AJÁNLOTT nyári bőrápoláshoz használni. Ha még is nyárra jön ki egy kezelés, akkor este használd, és utána napokig erős fényvédővel védd a bőröd!

Kozmetikai Ultrahang:

A kozmetikák alapkészüléke, mely a hatóanyagok mélyebbre jutásában segít elsősorban. Az ultrahang és LED terápiás készülék nyári bőrápolás során is használható. Válaszd mellé könnyű, 100% hatóanyagtartalmú szérumainkat, vagy a hialuronsavas ultrahang gélt!

Hidroabrázió:  

Személyes kedvencem az Ultrahangos peelinget, Mikroáramos feszesítést, és Ionos hatóanyagbevitelt kombináló Hidroabráziós készülék, mely érzékeny bőrre is használható! Hatékonyan tisztít, bejuttatja a hatóanyagokat és használata nagyon kellemes – nyáron is felfrissülést hoz.

Otthoni ránctalanító gépeinkről érdeklődj bővebben az Ügyfélszolgálaton (30-2980777), ahol kozmetikus kolléganőink szívesen segítenek a választásban.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Friss hírek, bőrápolási tanácsok és egy első vásárlásra érvényes 1000 Ft-os kupon – Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj, ha segíthetünk

További tanácsra van szükséged a választáshoz? Kérdeznél a gépek alkalmazásáról?

Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat, vagy kozmetikusunkat.

Ajándék 1000Ft-os kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre friss hírekért és kedvezményes ajándékokért!

A feliratkozás megerősítéséhez szükséges e-mailt elküldtük. A megerősítést követően ajándékba küldjön az 1000Ft-os kuponod! Köszönjük a bizalmat!