fbpx

Kedves kozmetikusok!

A Herbsgarden azért született, hogy kezelés közben és kezelések között is a legjobb minőségű natúrkozmetikumot kaphassák a vendégeitek.
Kabinkiszereléssel, ajándékokkal és viszonteladói ajánlattal – a lakossági termékekre érvényesíthető nagy kedvezményekkel – várunk Benneteket a csapatba!
Ingyenes mintacsomagért írjatok az ugyfelszolgalat@herbsgarden.hu e-mail címre!

Miért szeretik a Herbsgarden termékeket a vendégek?

„Teljesen függő lettem! Pihe-puha bőröm van minden kezelés után! A krémek illata és állaga teljesen elvarázsolt, otthonra is vittem belőle. Nyilván nem lehet összehasonlítani a kozmetikus kezei alatt megélt szertartással, de örülök, hogy valamennyit hazavihetek az élményből – és az arcbőröm állaga is szép marad.”

„Először az állaga fogott meg – sokkal sűrűbb, táplálóbb, mint a többi krém. Aztán a hatása lepett meg. Mintha nem is kozmetikumokat kentek volna rám, hanem kisebb plasztikai beavatkozást kaptam volna.”

„Néhány éve elkezdtem figyelni arra, hogy mit viszek a szervezetembe, többek közt a bőrömön keresztül. Akkor ismertem meg a Herbsgarden márkát, és kezdtem el használni napi rendszerességgel. Az eredményen én magam is meglepődtem: sokkal hatékonyabb volt, mint a korábbi (nagyon drága) kozmetikumaim bármelyike. Szerettem volna, ha a kozmetikusom is natúrkozmetikumokat – ha lehet, Herbsgardent – használ rajtam, így találtam rá Marcsira.”

„A legfontosabb, hogy természetes kozmetikum legyen és hasson. Korábban már próbáltam más márkát másnál, de nem vált be. Ez a márka azonban pontosan azt hozza, amit elvárok. Egészséges és szép bőrt eredményez, nem mellesleg igen hatékony az apróbb ráncaim karbantartásában is. Szépen feszesít. Nagyon elégedett vagyok vele, és örülök, hogy ilyen minőségi terméket használ a kozmetikusom.” 

Miért dolgozz velünk?

kozmetikusi visszajelzések

„A 35-85 év közötti vendégeim minden igényét ki tudom elégíteni, és végre finom illatfelhőben várom őket. Könnyen megszerették otthoni használatra is a márkát. Főleg a 40 felettiek elégedettek. És én is boldog vagyok, hogy rátok találtam!”

„Minőségi alapanyagokból készült, magas hatóanyag tartalmú készítmények, amelyek màr első alkalomkor is szép látványt nyújtanak, hosszú tàvon viszont kicserélődik a bőr, és mindez a legjobb kezektől, szeretettel fűszerezve készül”

„Magyar fejlesztés, bio minőség. A legjobb, legmagasabb hatóanyagtartalom, amivel eddig találkoztam 31 év munka alatt. 27 év után váltottam – maradtam a gyógynövények mellett, de végre isteni olajokkal, vajakkal is dolgozhatok már.”

„Ez nem szimplán egy termékcsalád, emögött személyes kapcsolat van. Ha ezzel dolgozol, nemcsak egy kozmetikus vagy a sok közül, itt figyelnek rád. A termékek ráadásul életre keltik a vendégek bőrét: nekem több olyan új vendégem is van például, akik évek óta nem voltak kozmetikában, de ettől függők lettek. Profi, szívvel-lélekkel készült, magas hatóanyag tartalmú natúr kozmetikumok. Nemcsak a bőrre, hanem a lélekre is hat a sok felszabaduló illóolaj. Ezeket a természetes illatokat pedig a vendégeim is imádják!”

Legnagyobb örömünkre egyre több kollégátok használja már a Herbsgardent – ők is és a vendégeik is nagyon megszerették a márkát. Magas hatóanyagtartalommal, illatos kencékkel, nagy kedvezményekkel és ingyenes mintacsomaggal várjuk jelentkezéseiteket, ha szeretnétek megismerni, kipróbálni, illetve szalonotokban használni a termékeinket.

Egyre többen fordulnak Magyarországon is a természetesség és vegyszermentesség felé, így nem véletlen, hogy a natúrkozmetikumok piaca exponenciálisan nő. Egyre több nő igényli, hogy a fodrásznál, kozmetikusnál, sminkesnél is elérhetőek legyenek a szintetikummentes szépítőszerek. Magas minőségű és hatékony natúrkozmetikumot találni azonban még viszonylag nehéz. A Herbsgarden termékek szakértői fejlesztése mögött kozmetikusi szemlélet áll, cél a bőrazonos komponensek használatával a bőr egészséges szépségének helyreállítása, a ráncok korai megelőzése és csökkentése.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni termékeinket, írj az ugyfelszolgalat@herbsgarden.hu e-mail címre!

Both Tímea

Érdekel a partnerség? Jelentkezz az űrlapon keresztül!

5 + 6 =

PARTNEREINK

Bagdal Marcsi

Bagdal Marcsi vagyok, holisztikus kreatív biokozmetikus

Kezeléseim során fontos számomra, hogy tiszta, hatóanyagokban gazdag termékekkel dolgozzak, amellyel igazán látványos és problémamegoldó eredményeket érhetek el. 

Ezt ötvözöm a holisztikus szemléletmódommal, hiszem hogy a testi tünetek, kialakult betegségek mind mind lelki eredetűek.

1036 Budapest, Bécsi út 67

06 30 652 6017

Online bejelentkező felület: 

https://bagdal-marcsi.salonic.hu/

Nyerges Orsolya

25 éve dolgozom a szakmámban.

Mottóm: Meríts többet a természetből!

Legfőbb célom volt, hogy kozmetikámban létrehozzak egy barátságos, hangulatos, természetközeli környezetet, ahol kényelmesen, ellazultan tudják a vendégeim átadni magukat a pihenésnek, hogy erősödjön eredendő szépségük, befogadó képességük a tiszta, természetes szépségápolás iránt.

Szegedi kozmetikámban egyedül dolgozom, így semmi sem zavarja meg a teljes kikapcsolódást. Egyszerre mindig csak egy vendéget fogadok, hogy figyelmem csak rá irányuljon.

Meggyőződésem, hogy a szép bőr állapotát hosszú távon természetes kozmetikumokkal lehetséges fenntartani. Ebben segít most már engem a Herbsgarden

Megtaláltok Szegeden, Fülemüle u. 30. Orsi kozmetikában és a 30 6905659 telefonszámon.

 

 

 

 

 

 

6726 Szeged, Fülemüle u. 30.

06 30 690 5659

Tündérkozmetika
Pribus Tünde
Nagy örömmel várlak holisztikus szemléletű kozmetikámba, ahol testileg-lelkileg feltöltődhetsz.
A bőröd szépsége egyrészt a kozmetikumokon múlik, amelyet a kezelések során a Herbsgarden biztosít számodra. Másrészt az életmód, a táplálkozás és a lelkiállapot is befolyásolja az aktuális bőrműködést, természetgyógyászként ebben is tudok támogatást és segítséget nyújtani.

2132 Göd-Nevelek (Felsőgöd)

+36 70 7710620

BörniX kozmetika

Szeretettel köszöntök mindenkit!
Kiss Bernadett vagyok. Könyvelőként dolgozom. 2020-ban kozmetikusnak tanultam és 2021-ben elvégeztem egy általános táplálkozási alapismeretek képzést is. Nagyon szeretek olvasni és folyamatosan képzem magam egészség és táplálkozás témában.
Legelőször tizenéves koromban merült fel bennem az a gondolat, hogy kozmetikával szeretnék foglalkozni, de valamiért ez a vágy nem volt elég erős ahhoz, hogy bele is vágjak. 2019-ben egy nyári napon újra előtört az érzés, hogy eljött az idő, kozmetikus leszek. Mindig is nagy kíváncsisággal tekintettem az emberi szervezet működésére, de igazán felnőtt korban tudatosult bennem, hogy mennyire fontos lenne tudatában lennünk, hogyan is működünk.
A bőr is egy nagyon fontos szervünk, adja és veszi a jeleket. Igazából egy tükör, ami megmutatja mit tettünk/teszünk magunkkal nap mint nap. A bőrünk kinézete összefügg azzal, ami a belsőnkben történik. Megmutatja a lelkiállapotunkat és azt is, hogyan táplálkozunk, illetve mit kenünk magunkra.
Nagyon fontos számomra, hogy olyan termékekkel dolgozzam, ami a természetességet és a natúrkozmetikát képviseli. A tiszta növényi kivonatok bőrazonos hatóanyagok, amivel látványos bőr javulást lehet elérni, mivel beépülnek a bőr szerkezetébe.
Célom, hogy mostantól jól érezd magad a bőrödben, ami lenyűgözően bölcs történeteket mesél Rólad.
Várlak szeretettel a BörniX-ben, hogy közösen fejtsük meg a bőröd titkait.
Változzunk és tapasztaljunk együtt!

1112 Budapest, Talaj utca 3

06 30 393 5141

Facebook – BörniX Kozmetika

bornixkozmetika@gmail.com

Szépségműhely