fbpx

“Az egyik legfeltörekvőbb magyar kozmetikai márka”

Forbes magazin

Kozmetikusként kezdtem szépségipari pályafutásomat mintegy két évtizeddel ezelőtt. Látva az általánosan használt kozmetikai szerek hatékonysági korlátait, autodidakta módon – kezdetben kísérleti jelleggel – növényi alapú, népi gyógyászati ismereteken alapuló hatóanyag kombinációk előállításába fogtam. Az így életre hívott termékek sikere vezetett arra, hogy szaktudásomat végérvényesen az egészségtudatos kozmetikai termékfejlesztés szolgálatába állítsam. 

2013 és 2016 között, növényi hatóanyagokkal kapcsolatos ismereteim bővítése érdekében, kozmetikai szaktanácsadóként Magyarország első, natúrkozmetikai alapanyagokat forgalmazó vállalkozásánál dolgoztam, ahol házi kozmetikum-készítést is oktattam. Részben az előbbivel párhuzamosan, nyolc évig folytatottam természetgyógyászattal és aromaterápiával kapcsolatos tanulmányokat. Folyamatos szakmai fejlődési igényem töretlen. A drog és toxikológiai laboráns végzettségem kiegészítéseként illatszerkesztést, az aromanövények parfüm felhasználási lehetőségeit is tanulmányoztam, és a legjobbaktól volt lehetőségem tapasztalatokra szert tenni. 2021-ben megszereztem a Holisztikus arckezelő terapeuta oklevelet is.

Fáradhatatlanul kutatom és tesztelem a nemzetközi kozmetikai piacon időről-időre megjelenő hatóanyag-innovációkat.

2022 nyarán a Herbsgarden International Kft és a Herbsgarden natúrkozmetikai márka egyedüli tulajdonosává váltam. Elköteleződtem a szépséged megőrzése mellett. Tapasztalataimmal és tudásommal a szépséged szolgálatában dolgozom minden nap.

Both Tímea – Herbsgarden márkatulajdonos termékfejlesztő, kozmetikus, drog és toxikológiai laboráns

“Gyermekkorom óta a patikaillat, a gyógynövények és a krémkeverés szeretete vonzott legjobban a gyógyszerészet felé, ezért hálás vagyok a Gondviselésnek, hogy rátaláltam a natúrkozmetikumok csodálatos világára és a Herbsgardenre.

Egyetemi és doktori tanulmányaim megerősítenek abban, hogy a kozmetikumfejlesztés területén is valódi szakértelemmel, folyamatos önképzéssel, a bőrtípusok és a vásárlók igényeit egyaránt tudatosan és lelkiismeretesen figyelembe véve lehet a legjobb eredményeket elérni.

Ezért szeretek a Herbsgardennél dolgozni, ahol a tudományos alapossággal kiválasztott hatóanyagok és a szakszerűen összeállított receptúrák mellett az elhivatottság és a gondos odafigyelés garantálja a termékek hatásosságát és biztonságosságát.

Dr. Vukics Viktória PhD. – gyógyszerészkutató”