fbpx
A legjobb monodráma díjjal jutalmazott fiatal bábszínésznő letisztult eleganciájával és természetes, friss megjelenésével igazi üde szépség. A környezetvédelméről is híres győri művész a hétköznapokban alig sminkeli magát, ugyanakkor fontos számára az egészséges szép bőr és a minél természetesebb kozmetikum. Foglalkozásában a napi munkájához elengedhetetlen, hogy az arckrém könnyen és gyorsan felszívódjon, ezért volt nagy öröm számára, hogy saját egyéniségéhez való termékcsaládra talált.

Nagyon jó adottságokkal rendelkezel. De vajon mennyi ebből a genetika és mellette mit teszel azért, hogy megőrizd a szépségedet?

Én tiniként olyan lány voltam, aki azzal foglalkozott, hogy minél tisztább és szebb legyen a bőre, de a sminkelés témaköre valahogy soha nem vonzott. A civil életben a mai napig szinte egyáltalán nem sminkelem magam..

Nyilván később a színpad meghozta a vágyat és az érdeklődést, hogy értsek hozzá, valamint a plusz figyelmet, hogy a bőrömmel foglalkozni kell. Másfél éve azonban a férjemmel tudatosan törekszünk arra, hogy zöldebb útra tereljük az életünket. Ezért szerettem volna olyan kozmetikumcsaládot találni, ami egyrészt natúr, másrészt bio- és pálmaolajmentes, állatkísérletektől mentes. De ami igazán nagy kihívás volt, hogy műanyag csomagolástól is minél inkább mentes legyen, vagy csak az elengedhetetlen dolgokat tartalmazza.

Voltak-e problémáid a bőröddel (pl. sok sminkelés, rendszertelen evés-ivás, száraz levegő, sok napfény), amit szükség volt szépségápolási praktikákkal orvosolni? Hogyan segítettél ezeken?

Markó-Valentyik Anna és Papadimitriu Athina a Herbsgarden termékfotózásán

Fiatal koromtól kezdve elég mitesszeres az orrom, az arcom bizonyos területe inkább zsíros, a másik része pedig száraz. Másrészt a munkából adódóan nagyon kevés napfény ér, de mivel fehér bőröm van, így a túlzott napfényt sem viselem túl jól.

A felkapott, aktuális termékekkel persze én is kísérleteztem, de a krémek általában nem szívódtak fel jól a bőrömön, ami nagyon fontos a szakmámban, mert a próba során nagyon sokat vagyunk a földön, vagy fogjuk meg a kellékeket. Én például rendszeresen a bábokhoz érek, és azzal rögtön az arcomhoz nyúlok. Ezért lényeges, hogy két óra múlva ne legyek még mindig krémes.

A problémáimra szerettem volna egy termékcsaládot találni, amiben otthonra lelek, tehát azt semmiképpen sem akartam, hogy az egyik márkától veszem a nappali krémet, a másiktól a micellás vizet stb. Az élet aztán úgy hozta, hogy megismerkedtem a Herbsgardennel. Kipróbáltam a termékeket és úgy érzem, hogy végre révbe értem.

A Herbsgarden gyógynövényi alapú, természetes kozmetikumokat állít elő. Én úgy tudom, hogy ez fontos szempont a számodra, mint ahogyan a Zölden Győrben oldaladon is nyomon követhető volt.  Miért és melyek a kedvenc termékeid?

A Hidratáló micellás tonik szuper, és imádom az illatát a Hialuron szérumnak, ami érezhetően frissebbé teszi az arcomat.

De ami a legjobban tetszett, az az AHA gyümölcssavas Hibiszkusz arcradír, amit együtt kaptam a Hidratáló arcpakolással, hogy próbáljam ki őket egymás után.  Akkor tényleg minőségi változást éreztem az arcomon, hogy végre történt vele valami! Megtisztult, felfrissült a bőröm, valami lejött róla, a hidratáló pakolás pedig szépen feltöltötte. (Szerk.megj: Hidratáló arcpakolás már nem, helyette a Ránctalanító arcpakolás kapható.)

Markó-Valentyik Anna Junior Prima-díjas színésznő, bábművész. Rendkívül sokoldalú és kiváló színésznő, akiről még nagyon sokat fogunk hallani.
Örülünk, hogy természetes, friss megjelenéséhez hozzájárulhatunk.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Friss hírek, bőrápolási tanácsok és egy első vásárlásra érvényes 1000 Ft-os kupon hírlevél feliratkozásnál.

Szólj, ha segíthetünk

További tanácsra van szükséged a választáshoz? Kérdeznél a szérum alkalmazásáról? Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat, vagy kozmetikusunkat.

Ajándék 1000Ft-os kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre friss hírekért és kedvezményes ajándékokért!

A feliratkozás megerősítéséhez szükséges e-mailt elküldtük. A megerősítést követően ajándékba küldjön az 1000Ft-os kuponod! Köszönjük a bizalmat!