fbpx

Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat -Ki lett a második?

A játék alapvető szabályai:

Az Herbsgarden International Kft (1138 Budapest, Szekszárdi utca 11.) által szervezett nyereményjátékban kizárólag magyar állampolgár, természetes személy vehet részt. A Játékban való részvételhez szükséges az Herbsgarden Facebook oldalon a https://www.facebook.com/herbsgardenbeauty posztolt játékfelhívásra és közzétett játékkérdésre helyes válaszadás (kérdés: Melyik a második legtöbbet eladott termék?).

A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A sorsolás módja és időpontja:

A kiírásnak megfelelően, helyesen válaszadók között 2020. 12.31-án 10.00-kor sorsolunk a  https://socialwinner.besocial.hu/ alkalmazással 1 nyertest. A nyertest a sorsolás napján kommentben értesítjük adatfelvétel céljából. Amennyiben a nyertest 3 napon belül nem sikerül elérni, úgy a tartalék nyertest sorsolunk, akinek szintén 3 napja van adatainak megadására.

A nyeremény és átvétele:

A nyeremény egy darab olyan termék, mely a helyes megfejtés.  A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

Olvass tovább a Blog-on: