fbpx

A jázminé a rózsa mellett az egyik legnépszerűbb illóolaj a nők körében, s egyben megosztó is: vagy imádjuk, vagy kerüljük. Utóbbi inkább akkor esik meg, ha olcsó utánzat formájában kerül elénk, ami meg sem közelíti az eredeti illóolajat. A tiszta, minőségi jázminolaj viszont egy gazdag, összetett illatvilág, melyet pompás jelzőkkel illethetnénk: ragyogó, beburkoló, bódító, virágos, zöld és egy kicsit állati. Tökéletes luxusfelhő, európai orrnak meglepően komplex, és egyedi.

Ez az illat bűvölhet el Téged is, amikor valamelyik Herbsgarden Jázmin termékből magadra kensz egy cseppet! Legyen az a  Hatékony Ránctalanító Jázmin Elixír (Jázmin szérum), a Jázmin krém, vagy a Feszesítő szemránckrém. Mindbe kiváló minőségű, BIO jázmin abszolút került, a legfinomabb nőiséget kiemelő összetételben, és tökéletes harmóniában a többi hozzávaló illatával.

 

JÁZMIN ÉS STRESSZOLDÁS

Az aroma összetétele gyógyír lehet a stresszes nők számára, mivel stabilizálja az idegrendszert. Érdekes tény, hogy a jázminolaj a váliumhoz hasonló nyugtató hatást fejt ki – ám a szedatívumokkal ellentétben semmilyen mellékhatást nem okoz. A jázmin olaját tehát hagyományosan a generalizált szorongás, depresszió, idegi kimerültség, menstruációs görcsök és menopauza szereként, valamint buja illatánál fogva egyfajta természetes afrodiziákumként alkalmazzák.

A tapasztalati megfigyelés, és a klinikai eredmények is alátámasztják a tényt, hogy a jázminolaj csökkenti a levertséget, a félelmeket, és a motiválatlan egykedvűséget. Az aromaterápia kutatásai szerint a jázminolaj pozitívan befolyásol több biokémiai faktort, úgymint a szívfrekvencia, a vérnyomás, a légzés, és az immunrendszer kiegyensúlyozása.
Az iránta való rajongás nem újkeletű: már az ókori görögök és egyiptomiak is gyógyírként használták.

Ám a jázminolaj illatszerként-, és a kozmetikai felhasználásban is vezéregyéniség: az egészségre gyakorolt hatások kiaknázása mellett már régóta egzotikus jegye számos világbajnok parfümnek és luxuskozmetikumnak.

 

TUDTAD?
– Az édes és érzéki jázmin illat a női parfümök 80%-ában, a férfi illatszerek 30%-ában fontos illatjegyként van jelen.
– 1 kilogramm tiszta jázminesszenciához több mint 5 millió virágot kell leszüretelni, ezért a jázmin illat többnyire szintetikus formában található meg az illatszerekben. Az eredeti esszencia rendkívül drága!

HOGY MIÉRT KÉNYEZTESD A BŐRÖDET JÁZMINOLAJOS KOZMETIKUMOKKAL?

A jázminolaj a bőrápolás területén is kifejezetten hasznos:érett bőrre javasolt tónusjavító, bőrszépítő, rugalmasító hatású alapanyag.

A jázminolaj a bőr fiatalságát és egészséges megjelenését több irányból támogatja:

  1. Serkenti a sejtek regenerációját, amivel a sebek, és sérülések gyógyulását felgyorsítja.
  2. Növeli a bőr rugalmasságát és puhaságát, intenzíven hidratálja a bőrt.
  3. Gyulladáscsökkentő hatásával segít az ekcéma kezelésében.
  4. Gátolja a baktériumok terjedését.

HERBSGARDEN: TERMÉSZETES JÁZMIN-BOTOX ÉS RÁNCTALANÍTÁS

A Herbsgarden Jázmin termékcsaládja a belefoglalt magas minőségű jázmin abszolútnak köszönhetően sokkal több, mint luxus bőrápolás. Amellett, hogy magyar gyártású kézműves terméket tudhatsz magadénak megvásárlásával, a háromféle jázminos arcápoló olyan kiváló BIO kivonattal készült, hogy önmagukban, mint lélekápoló kezelés is megállják a helyüket.

Mint valamennyi Herbsgarden krém és szérum, a Jázmin-trió is megalkuvás nélkül készült, és garantáltan csatasorba állítható a mélyülő ráncok ellen, valamint az arc kontúrjának feszesítéséért.

A well-aging napjaink leginnovatívabb szépségápolási trendje, melynek egyik lényege az idő múlásának érzelmi elfogadása, és a hozzánk illő természetes kozmetikum alkalmazása. A sugárzó külső ugyanis a HERBSGARDEN megalkotója, Both Tímea szerint sem a plasztikai sebésznél, hanem önmagunk elfogadásával, és a mindig jelenlévő női harmónia gyengéd, minőségi és hatékony támogatásával kezdődik.

Jázmin termékcsalád a legerősebb Herbsgarden ránctalanító és feszesítő, melyet nem csak a vásárlók, de a kozmetikusok is előszeretettel használnak.

 

MELYIK FIATALÍTÓ JÁZMIN KRÉMET VÁLASSZAM A HÁROM KÖZÜL?

Mindhárom krém tele van különlegesen hatékony antioxidánsokkal és keringésjavítókkal, sőt, a szérum még a növényi eredetű hatóanyagok felszívódását segítő liposzómákkal is támogatja a bőröd sugárzó megjelenését! Lássuk hát:

  1. HA A SZEMED KÖRNYÉKE RÁNCOSODIK, PETYHÜDT, VAGY TÁSKÁS
  2. HA EGY ÁLTALÁNOS ARCKONTÚR EMELŐ KEZELÉSRE VÁGYSZ
  3. HA BOTOX HATÁSÚ RÁNCTALANÍTÓ ARCSIMÍTÓT KERESEL

 

Bármelyiket is válaszd a három jázminos krém közül, az elégedettséged garantált. Ha szeretnél előre megbizonyosodni, csak olvasd el a felhasználói véleményeket a termékek adatlapján! A hozzászólások magukért beszélnek. A Herbsgardent úgy ismerheted, mint a kozmetikai céget, amely soha nem köt kompromisszumot.

TESZTELNI SZERETNÉD A HERBSGARDEN KRÉMEKET?
RENDELJ MINTACSOMAGOT, ÉS PRÓBÁLJ KI HATFÉLE KRÉMET A TERMÉKPALETTÁRÓL!

Ajándék 1000Ft-os kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre friss hírekért és kedvezményes ajándékokért!

A feliratkozás megerősítéséhez szükséges e-mailt elküldtük. A megerősítést követően ajándékba küldjön az 1000Ft-os kuponod! Köszönjük a bizalmat!