fbpx

Erőteljes illat, szinte minden parfüm alkotóeleme. Nemcsak az illata oly különleges, de jótékony hatása van a testre és a lélekre is. Egy ősi “praktika”, amit már az ókorban is használtak és igen közkedvelt volt.

Nagyon sok Vásárlónk kedvence a Herbsgarden Jázmin arcápolási termékei, a Jázmin termékcsalád: Hatékony Ránctalanító Jázmin Elixír (Jázmin szérum), Jázmin krém és a Feszesítő szemránckrém.

Papadimitru Athina lelkes használója a Jázmin termékeknek. Néhány évvel előtti, pozitív véleményét mindig szívesen idézzük fel, hiszen minden benne van, ami ezekre a termékekre jellemző:

„ A Jázmin termékcsaládot nagyon szeretem. Szinte napról napra érzem, ahogy a bőröm tápanyaggal töltődik fel, mintha életre kelt volna.”

Mindhárom termékünk közös fő összetevője a háromféle  jázmin abszolútum. Úgy gondoltuk megérdemelné ez a különleges olaj, hogy röviden bemutassuk Vásárlóinknak.

A jázmin és jázmin abszolútum – bemutatkozik az „éjszaka királynője”

jázminolaj 3

A jázmin név a perzsa yasmin szóból ered, jelentése „isten ajándéka”. Számos vallásban a szerelem, remény és boldogság jelképe. Több mint 200-300 jázmin faj létezik a világon. Pompás, finom megjelenésű, fehér virágai csillag alakúak. Szokatlanul egyedi, érzéki, szinte kábító illatuk naplemente után a legerősebb. Kutatások is bizonyítják, hogy a jázmin virágának oly bódító az illata, hogy a váliumhoz hasonló, nyugtató hatást fejt ki, de természetesen semmiféle mellékhatást nem okoz. Indiában az „éjszaka királynője” néven tisztelik, virágait éjszaka gyűjtik be, kézzel szedik, ami egy rendkívül munkaigényes folyamat, ezért olyan drága a valódi jázmin illóolaj.

1 kg jázmin illóolaj előállításához kb. 1000 kg, azaz több mint 3,5 millió virág szükséges.

 

Talán ez jól szimbolizálja, hogy a jázmin illatát kedvelő NŐ karizmatikus, elbűvölő, minden porcikájából sugárzik a tiszta nőiesség. Velük született életszeretetük és életörömük a környezetükre is kihat.  Ahogy a jázmin virágán átsiklik a szellő, úgy érint meg lágysága és varázsol el az illata.  A legerősebb szépítő és életigenlő illat.

Kutatási adatok igazolják, hogy a jázmin abszolútum eredményesen alkalmazható az anti-aging hatású fitokozmetikai termékekben. Erősíti a nőiességet, az önbizalmat, már ez pozitívumként hat.  Tónusjavító, bőrszépítő hatásáért is közkedvelt, de előnyei között felsorolandó, hogy fokozza az arcbőr rugalmasságát illetve puhává, selymessé varázsolja az arcbőrt.

A jázmin, mint természetes stresszoldó

A jázmin olaját már az ókori görögök és egyiptomiak is aromaterápiás szerként használták. A nők egyik legfontosabb olaja, amely nem csak a csábításban lehet segítségükre, hanem nőiessé tesz, oldja a menstruációs görcsöket és akár megkönnyíti a szülést is. A jázmin illóolaj enyhíti az izomgörcsöket és a rándulásokat, megnyugtatja a köhögést, csökkenti a rekedtséget. Szinte minden idegállapotra jótékonyan hat, sőt… mindezek mellett kiváló stresszoldó is. Oldja a szorongást és a búskomor hangulatot, helyette derűssé és magabiztossá tesz. Ellazítja a testet és a lelket, felfűti az érzelmeket, és oldja az egykedvűséget, érzéketlenséget. Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a hegszövetek gyorsabb gyógyulását.

És még ennél is többet “tud”! A jázmin olaj stimuláló tulajdonságai jól ismertek, erős ösztönzést ad az alkotókedvnek, és felébreszti az ösztönös megérzésekért felelős képességeket. A művészi önkifejezés ihletője, felkelti az élet szépsége iránti vágyat. A jázmin illóolaj érzéki és ihlető illata képes megteremteni a bizalom és a szerelem légkörét. Érzéki vágyakat ébresztő képességei csábos vonzerővel ruházzák fel használóját, nemhiába használják az intenzív, édes jázminillatot a női parfümök 83%-ban, a férfi illatszerek 33%-ban.

Jázmin abszolútummal készült Herbsgarden termékek: Jázmin elixír éjszakai használatra, Jázmin arckrém nappali és esti használatra is, Jázmin szemránckrém nappali és esti használatra is. Csomagajánlatban a Ránctalanító jázmin csomagot és a Kozmetikai ultrahang ránctalanító csomagot ajánljuk!

Ajándék 1000Ft-os kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre friss hírekért és kedvezményes ajándékokért!

A feliratkozás megerősítéséhez szükséges e-mailt elküldtük. A megerősítést követően ajándékba küldjön az 1000Ft-os kuponod! Köszönjük a bizalmat!