fbpx

Részvételi- és játékszabályzat – Facebook – Top 3 legnépszerűbb termék 2019

A játék alapvető szabályai:

Az Herbsgarden International Kft (1138 Budapest, Szekszárdi utca 11.) által szervezett nyereményjátékban kizárólag magyar állampolgár, természetes személy vehet részt. A Játékban való részvételhez szükséges az Herbsgarden Facebook oldalon a  posztolt játékfelhívásra és közzétett játékkérdésre releváns egyszeri válaszadás 2020.01.20

éjfélig.

A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A sorsolás módja és időpontja:

A nyertes az, aki a legközelebb tippelt a feltett kérdésre: Melyik 3 Herbsgarden termék volt a legnépszerűbb 2019-ben? A helyes választ a webshop 2019-ben eladott egyedi termékeladási lista statisztikája alapján határozzuk meg.

Amennyiben több helyes válasz lenne, akkor a válaszadók között 2020.01.21-én sorsolunk a  https://socialwinner.besocial.hu/ alkalmazással 1 nyertest és egy tartalék nyertest. A nyertest a sorsolás napján kommentben értesítjük adatfelvétel céljából. Amennyiben a nyertest 3 napon belül nem sikerül elérni, úgy a tartalék nyertest értesítjük, akinek szintén 3 napja van adatainak megadására.

A nyeremény és átvétele:

A nyeremény egy Multivitamin szérum, melyeta nyertesnek postán küldünk ki. A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.