fbpx

Sikeres jelentkezés!


Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!
😊

Kedves kozmetikusok!

A Herbsgarden azért született, hogy kezelés közben és kezelések között is a legjobb minőségű natúrkozmetikumot kaphassák a vendégeitek.
Kabinkiszereléssel, ajándékokkal és viszonteladói ajánlattal – a lakossági termékekre érvényesíthető nagy kedvezményekkel – várunk Benneteket a csapatba!
Ingyenes mintacsomagért írjatok az ugyfelszolgalat@herbsgarden.hu e-mail címre!

PARTNEREINK

Bagdal Marcsi

Bagdal Marcsi vagyok, holisztikus kreatív biokozmetikus

Kezeléseim során fontos számomra, hogy tiszta, hatóanyagokban gazdag termékekkel dolgozzak, amellyel igazán látványos és problémamegoldó eredményeket érhetek el. 

Ezt ötvözöm a holisztikus szemléletmódommal, hiszem hogy a testi tünetek, kialakult betegségek mind mind lelki eredetűek.

1036 Budapest, Bécsi út 67

06 30 652 6017

Online bejelentkező felület: 

https://bagdal-marcsi.salonic.hu/

Nyerges Orsolya

25 éve dolgozom a szakmámban.

Mottóm: Meríts többet a természetből!

Legfőbb célom volt, hogy kozmetikámban létrehozzak egy barátságos, hangulatos, természetközeli környezetet, ahol kényelmesen, ellazultan tudják a vendégeim átadni magukat a pihenésnek, hogy erősödjön eredendő szépségük, befogadó képességük a tiszta, természetes szépségápolás iránt.

Szegedi kozmetikámban egyedül dolgozom, így semmi sem zavarja meg a teljes kikapcsolódást. Egyszerre mindig csak egy vendéget fogadok, hogy figyelmem csak rá irányuljon.

Meggyőződésem, hogy a szép bőr állapotát hosszú távon természetes kozmetikumokkal lehetséges fenntartani. Ebben segít most már engem a Herbsgarden

Megtaláltok Szegeden, Fülemüle u. 30. Orsi kozmetikában és a 30 6905659 telefonszámon.

 

 

 

 

 

 

6726 Szeged, Fülemüle u. 30.

06 30 690 5659

Tündérkozmetika
Pribus Tünde
Nagy örömmel várlak holisztikus szemléletű kozmetikámba, ahol testileg-lelkileg feltöltődhetsz.
A bőröd szépsége egyrészt a kozmetikumokon múlik, amelyet a kezelések során a Herbsgarden biztosít számodra. Másrészt az életmód, a táplálkozás és a lelkiállapot is befolyásolja az aktuális bőrműködést, természetgyógyászként ebben is tudok támogatást és segítséget nyújtani.

2132 Göd-Nevelek (Felsőgöd)

+36 70 7710620

BörniX kozmetika

Szeretettel köszöntök mindenkit!
Kiss Bernadett vagyok. Könyvelőként dolgozom. 2020-ban kozmetikusnak tanultam és 2021-ben elvégeztem egy általános táplálkozási alapismeretek képzést is. Nagyon szeretek olvasni és folyamatosan képzem magam egészség és táplálkozás témában.
Legelőször tizenéves koromban merült fel bennem az a gondolat, hogy kozmetikával szeretnék foglalkozni, de valamiért ez a vágy nem volt elég erős ahhoz, hogy bele is vágjak. 2019-ben egy nyári napon újra előtört az érzés, hogy eljött az idő, kozmetikus leszek. Mindig is nagy kíváncsisággal tekintettem az emberi szervezet működésére, de igazán felnőtt korban tudatosult bennem, hogy mennyire fontos lenne tudatában lennünk, hogyan is működünk.
A bőr is egy nagyon fontos szervünk, adja és veszi a jeleket. Igazából egy tükör, ami megmutatja mit tettünk/teszünk magunkkal nap mint nap. A bőrünk kinézete összefügg azzal, ami a belsőnkben történik. Megmutatja a lelkiállapotunkat és azt is, hogyan táplálkozunk, illetve mit kenünk magunkra.
Nagyon fontos számomra, hogy olyan termékekkel dolgozzam, ami a természetességet és a natúrkozmetikát képviseli. A tiszta növényi kivonatok bőrazonos hatóanyagok, amivel látványos bőr javulást lehet elérni, mivel beépülnek a bőr szerkezetébe.
Célom, hogy mostantól jól érezd magad a bőrödben, ami lenyűgözően bölcs történeteket mesél Rólad.
Várlak szeretettel a BörniX-ben, hogy közösen fejtsük meg a bőröd titkait.
Változzunk és tapasztaljunk együtt!

1112 Budapest, Talaj utca 3

06 30 393 5141

Facebook – BörniX Kozmetika

bornixkozmetika@gmail.com

Szépségműhely