fbpx

Tápláld a bőröd! Törődj magaddal! Szeresd magad! A szépségipar minden bizonnyal a hangzatos marketing szlogeneknek és a puszta látványnak leginkább kitett iparágak között szerepel, ha nem a dobogó legtetején helyezkedik el. A reklámok legtöbbször a félelmek – öregedés – és a magunkkal való foglalkozás, önszeretet fontosságának érzelmi húrjait pengetik. Mindezt többnyire egy gondoskodó és tudományos(kodó) köntösbe csomagolva. A külcsín és a jól csengő, vágyott ígéretek azonban sokszor nem fedik a tartalmat.

Viszonylag fiatal kozmetikai brandként nem könnyű kitűnni, hiszen a termékek pozitívumait kiemelő kommunikációban, rövid üzenetek formájában nehéz mit mondani, ami – legyen mégoly igaz is – nem hat borzasztóan elcsépeltnek. Úgy tűnik, mindent elmondtak már, mi pedig azt érezzük, hogy a termékeink a maguk nemében mégis kiemelkedőek akár a magyar, akár a nemzetközi piacon.

Éppen ezért most úgy döntöttünk, hogy egy rövid cikkben összegezzük, mi az a néhány dolog, ami a Herbsgardenben egyedi, és amit mindenképpen tudnod kell a termékekről és a brandről.

A Herbsgardennél nemcsak mondjuk, hogy “hatóanyagokban gazdag”.

A legtöbb kozmetikai termék összetétele az aqua/víz szóval kezdődik. Azaz: ebből tartalmaznak a legtöbbet. A Herbsgarden termékeiben szinte egyáltalán nincs víz, ún. hidrolátumokat (virágvizet) vagy gyógynövény-kivonatokat használunk helyette

Az üvegcsék minden milliliterét valódi tartalom tölti meg, a konkrét hatóanyagtartalom pedig a piacon található termékek hatóanyag tartalmának a többszörösére rúg. Nálunk éppen ezért tényleg nem mindegy, mely termékeket teszed a kosaradba, fontos, hogy az összetevők megfeleljenek a bőr típusodnak. Ha viszont rátalálsz az igazira, többé nem engeded.

Ha biztosra akarsz menni, érdemes megrendelned egy próbacsomagot, amelybe több mintát is elhelyezünk. Miután érezted a krémek, szérumok textúráját és, hogy melyik esik igazán jól a bőrödnek, már gyerekjáték lesz eldönteni, mely termékből szeretnél nagyobb kiszerelést.

A Herbsgardennél nem csak mondjuk, hogy “természetes”.

Az egyik legjobb kozmetikum az, amit magadnak készítesz el, a konyhában (pl. bőrradírozásra bőven lehet otthon hozzáférhető alternatívákat találni, persze az alapanyagokat azért itt is a bőrtípusodhoz érdemes igazítani). Miért? Mert ezek az összetevők ehetőek is. Ami pedig belül nem okoz kárt, azt többnyire a bőrödre is jó szívvel alkalmazhatod.

A Herbsgarden legtöbb termékét akár meg is eheted, hiszen kizárólag természetes, adalékmentes, nem-szintetikus, nem-mérgező anyagokat tartalmaznak. Ennek persze ára van, például az eltarthatósága nem években, hanem hónapokban mérhető, és olykor egy-egy termék színe megváltozhat az üvegcsékben.

Nem ez a legmegtérülőbb megoldás a számunkra, ugyanakkor mi a mellett tettük le a voksunkat, hogy a valóban magas minőségű, egészséges bőrápolásért ezt az áldozatot meg szeretnénk hozni.

A Herbsgarden másként látja a szépséget.

Az eddigiekből talán már látható, hogy az értékadást valóban komolyan gondoljuk. Emellett nagyon fontos számunkra, hogy a vásárlásodat ne a negatív érzések motiválják. Ne azon fáradozz, hogy “letagadhass” éveket – hiszen a kor csupán egyetlen faktor, ami ráadásul nem mindig áll szoros összefüggésben azzal, amit szépnek látunk. Ha jobban érzed magad kevesebb ránccal az arcodon, akkor rendben. Ha viszont úgy látod, nincs semmi, ami jobban állna, mint nevetős barázdáid, akkor az is rendben van. Mi azt valljuk, hogy a szépség egyéni – kinek ez áll jól, kinek az; kinek ez tetszik, kinek az. Mi nem akarjuk a te számodra megmondani, mi szép, hiszen ezt te jobban tudod.

Egy biztos: az ápoltság – a bőr esetében a mindennapi gondozás, hidratálás -, az önmagadra fordított idő és a Te saját belső tartalmad, amit a világ felé fontosnak tartasz közvetíteni, EGYÜTT – ebből lesz a sugárzó szépség. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani számodra a gyógynövények magas koncentrációjával és ápoló, gyógyító hatásával.

Örülünk, ha te is használod és szereted a termékeinket!:)

Ajándék 1000Ft-os kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre friss hírekért és kedvezményes ajándékokért!

A feliratkozás megerősítéséhez szükséges e-mailt elküldtük. A megerősítést követően ajándékba küldjön az 1000Ft-os kuponod! Köszönjük a bizalmat!