Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer

154 990 Ft

A Tria Age-Defying az egyetlen olyan professzionális lézeres készülék jelenleg a világpiacon, amely otthon is használható az arc teljes felületén.

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló lézert ajánljuk mindazok számára, akik nem szeretnének plasztikai műtétet, drágának és fájdalmasnak találják a fokuszált ultrahangos (HIFU) kezeléseket, idegenkednek más beavatkozásoktól (RF), de hatékony és tartós bőrfiatalodásra vágynak. A készülék használatának egy műtéttel szemben nincs kockázata, az egészséges emberi bőr számára nincs mellékhatása. A kezelések után enyhe bőrpír jelentkezhet csupán, mely néhány óra elteltével teljesen el is múlik.

ingyenes szallitas

Cikkszám: 199990 Kategória:

Leírás

Fiatalabbnak tűnő bőr már 2 hét alatt. Beindítja, újraindítja a bőr természetes kollagén és elasztin termelő folyamatait.

Máig a hatékony ránctalanítás és bőrfiatalítás csak igen költséges, komplex bőrgyógyászati, sebészeti eljárások révén álltak (állnak) rendelkezésünkre, akár csak napjaink divatos modern ránctalanító, bőrfiatalitó kezelései, például a HIFU fókuszált ultrahangos kezelések. Ezek az eredmények a TRIA csúcstechnológiás non-invazív frakcionális lézeres készülékével otthonában is elérhetővé válnak, ráadásul költséghatékony módon.

Nem csupán egy bőrfiatalító kozmetikai szalon költözik be otthonába, hanem egy orvosi hatékonyságú ránctalanító eljárás is. Különlegessége az általános, otthoni bőrfiatalító készülékekkel szemben, hogy sokkal erősebb, sokkal mélyebbre hatol a bőr szöveteiben, valamint a bőr természetes gyógyító és bőrfiatalító folyamatait indítja be újra a szervezetben.

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=2JypZgrKjCQ&feature=emb_logo

A Tria Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer rendszeres használatával már 2 hét alatt szemmel látható változást érhet el, 8 hét alatt pedig teljes fiatalodáson megy keresztül.

A kezelés lényege, hogy a megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkópikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel új kollagénrost képződést stimulálva, miközben az oszlopok közötti bőr érintetlen marad.

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer alapvető hatásai a bőrre:

 • Beindítja a kollagén újratermelését, ezáltal csökkenti a ráncokat.
 • Beindítja az elasztin termelést, mely a tömörebb, feszesebb bőrt eredményezi.

A kollagén lényegében egy fehérje. A bőrünk 75% kollagénből épül fel. A kollagén termelődése a kor előrehaladtával lelassul, 50 éves kor környékén pedig teljesen leáll, mely a bőr megereszkedéséhez, a ráncok és egyéb bőrhibák kialakulásához vezet.

A készülék ideális mindazok számára, akik szeretnének megszabadulni:

 • enyhe – közepes – erős ráncaiktól
 • szarkalábaiktól
 • száj körüli ráncaiktól, zavaró vonalaktól
 • a szem körüli ráncoktól és petyhüdtségtől
 • orr körüli barázdáktól
 • petyhüdt szemöldöktől
 • pigment foltjaiktól
 • bőrük piros foltjaitól
 • zavaró bőrhibáiktól

Vagyis szeretné visszanyerni bőre rugalmasságát, arcbőre természetes fényét és fiatalos külsőre vágyik.

A rendszeres használatnak köszönhetően a bőr tónusai javulnak, az arc a tokától a homlokig megemelkedik, a bőr textúrája tömörebb és feszesebb lesz. A bőrfelszín jelentős fiatalodáson megy keresztül, mely nem csupán felszíni hatás, mint a krémet és szérumok esetén.

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer használatával a bőr öregedése nem csak leáll egy időre, hanem visszafordul, megfiatalodik.

A nagyobb hatékonyság érdekében érdemes Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító géllel felkészíteni arcbőrét a kezelésre, majd a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérummal zárni a kezelést.

A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer technológiája:

https://youtu.be/0S3lgMVxa3k

A készülék az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett gép, ami a legmodernebb és leghatékonyabb non-invazív frakcionális lézer technológiát alkalmazza (sérülésmentes mélyhámlasztás), mely hatékonyan és kíméletesen kezelve szünteti meg az öregedés jeleit:

 • a ráncokat,
 • egyenetlen pigment foltokat,
 • bőr érdességet,
 • vörösödés,
 • és sok más bőrhibát.

Segíti a bőr természetes kollagén termelődését, mely a rugalmas, sima és fiatalos bőrfelszínért felelős. Ez a procedúra krémek, szérumok segítségével sokkal kevésbé hatásos, illetve korlátolt hatékonysággal érhető csak el.

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer fényévekkel megelőzi korát 

Állítsa vissza bőre eredeti, fiatalos és természetesen rugalmas állapotát, csupán napi néhány perc otthoni, kényelmes kezeléssel.

Azok a nők, akik részt vettek az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer klinikai tesztelésében, elismerően nyilatkoztak a számos, látványos javulásról: javult a bőrük tisztasága, ráncaik kisimultak, bőrük visszanyerte természetes és egészséges fényét.

A készülék használata biztonságos és rendkívül egyszerű (Dr. Rahman a készülék biztonságos használatáról): https://youtu.be/fw58ud1HQlA

A ránctalanító és bőrfiatalító kezelések menete:

 1. A bőr előkészítése: 

Tisztítsa és száritsa meg bőrét.

A legjobb eredményt a Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító gélel érheti el.

 1. A kezelési szint kiválasztása:

Vegye ki a töltő tartóból a készüléket és válassza ki a kezelési szintet.

Javaslatunk, hogy először az egyes fokozatot használja.

 1. A bőr kezelése:

Kezelés közben ossza arcát négy zónára a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően.

Egy zónát addig kell kezelnie, míg a készülék hangjelzéssel nem jelzi annak végét.

Növeli a bőr izomszöveteinek funkcionalitását, melynek köszönhetően az arc megemelkedik, feszesebbé válik. Az izomszövetek intenzitása mellett a zsírszöveteket „feloldja”, ezzel is tonizáltabbá téve az arcot és csökkenti a kritikus területek zsírszöveteinek számát (pl. toka).

A csomag tartalma:

 • 1 db Age-Defying Bőröregedés gátló arckezelő lézer
 • 1 db Töltő/tartó a készülékhez
 • 1 db Hálózati töltő
 • 1 db Használati utasítás magyar nyelvű
 • 1 db Használati utasítás nemzetközi

A Tria Beauty készülékek technikai jellemzőiről tudástárunkban olvashat.

Garancia: 

A készülék rendeltetésszerű használata esetén a vásárlástól számított 2 éves magyarországi cseregaranciát biztosítunk. A vásárlást igazoló blokk számla szükséges az érvényesítéséhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer” értékelése elsőként
Kosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0