Akció!

SVK France Kandice 3in1 Ultrahangos bőrtisztító, Ionos hatóanyag bevitelt elősegítő, bőrfeszesítő készülék

36 990 Ft

A prémium kategóriás UPBUTY Japan Co., SVK France arcápoló termékcsaládjának Kandice 3in1 ultrahangos bőrtisztító, ápoló, bőrfeszesítő készüléke. A terméket a könnyű kezelhetőség, minőségi anyagok (orvosi szilikon, orvosi inox) jellemzik, mindez egy csúcstechnikájú készülékben a női táskákhoz méretezve.

 

A Kandice Ultrahangos bőrtisztító készülék egy innovatív, S-Cavity technológiájú* mély bőrtisztító készülék a puha és ragyogó bőrért. Az egyedi fejlesztésű rozsdamentes kezelőfejes és egy szabadalmaztatott technológiájú, 3 kezelési programos készülékkel mindenkinek egy irigylésre méltó bőrt eredményez.

Elfogyott

Leírás

A KANDICE 3in1 ULTRAHANGOS MÉLY BŐRTISZTÍTÓ LEGFONTOSABB JELLEMZŐI:

 • ragyogó és egészséges arcbőr
 • a titkos fegyver a bőr felfrissítéséhez
 • japán fejlesztésű, szabadalmaztatott S-Cavity technológiával, prémium anyaghasználattal
 • egyszerű használat, nagyszerű eredmény
 • 3 féle üzemmód: Mély pórustisztító mód, Ionos tonizáló mód, Megemelés és paskolás mód
 • naponta csak pár percet igényel
 • gyors töltés (csak 2,5 óra!), az új mágneses töltővel
 • ergonomikus design
 • akkumulátoros, vezetéknélküli kivitel
 • 2 év magyarországi cseregaranciával
 • mindennapos használatra, napi bőrápoló rutin részeként
 • 25,000 vibrálás/mp
 • 3-5 mm mélyen is kitisztítja a bőrt
 • 400 használat minden egyes feltöltéssel

Hibátlan bőr: kitisztítja a pórusokat, táplálja a bőrt és kiegyenlíti a bőr szerkezetét.

*Szabadalmaztatott technológia: a szabadalmaztatott SKV technológiával készült, melynek S-Cavity a neve és egyedi designja és funkciói vannak. Segitségével gyorsabban és mélyebbre jutnak a hatóanyagok a bőrben.

Szuper tiszta bőr: eltávolítja az arcról a mindennapos szennyeződést, elhalt hámsejteket.

Extra mély tisztítás: használjon a készülék használata előtt arcápoló készítményt és extra tápanyagot juttat a bőr mélyebb rétegeibe is.

Arcbőr szerkezet javítása: rendszeres használattal javítja a bőr tónusát.

Ránctalanítás: a bőrfeszesítő funkció enyhíti, eltávolítja a szarkalábakat, ráncokat.

A Kandice szabad légzést biztosít pórusainak

A levegőben lévő szennyezőanyagok és a sminkmaradék károsítja a bőrt, ami túlságosan olajossá válik, és így eltömíti a pórusokat. Bőrünk a pórusokon keresztül lélegzik, ezért szükséges a rendszeres, alapos mélytisztítás. A kézzel történő mosási technikával azonban egyszerűen nem érheti el a Kandice-hez hasonló eredményeket.

A Kandice innovatív S-Cavity ultrahangos kavitációs technológiát használ – a kozmetikai krémekből a folyadékokat ultrafinom cseppekké bontja, és ionos oszcillációt alkalmaz, hogy növelje a tápanyag felszívódását a bőr mélyebb rétegébe.

Hagyjuk a bőrt lélegezni

A Kandice magas vibrációt használ a rozsdamentes fejével, 25.000 rezgés másodpercenként, stimulálja a bőrt 3-5 mm mélyen, egyidejűleg az iontoforézis hámlasztással, így eltávolítja a mitesszereket és pattanásokat, és a bőr alsó rétegeiben is kitisztítja a pórusokat.

Puha és hidratált bőr

Az S-Cavity és az ionos feszesítő technológiát, ha arcápoló krémekkel együtt használjuk, akkor a bőrsejtek megújulnak, helyreállítják a bőr szerkezetét, az eredmény pedig puha és nyugodt arcbőr.

Feszesítés

Az arc izmait feszesíti és formálja a lassan pulzáló ultrahangos rezgésekkel.

Páratlan minőség

3 hatékony bőrápoló kezelés egy kompakt készülékben, amelyet nem kell átalakítgatni, csak egyetlen gombot kell megnyomni.

*Szabadalmaztatott S-Cavity technológia

Az S-Cavity technológia, a kozmetikumokban lévő folyadékok ultrahangos cseppekké történő lebontásával, az Ionic Toning-gel párosítva teszi lehetővé, hogy az említett cseppek tápanyagai hatékonyabban felszívódjanak a mélyebb bőrrétegekbe, ami jobb, komplexebb és frissebb megjelenést eredményez.

Ultrahangos porlasztásos technológia

25.000 rezgés másodpercenként, Kandice folyamatosan mikrocseppekké porlasztja a szérumokban és krémekben található folyadékot, amelyek bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe is és tisztítják a pórusokat, még a legmakacsabb szennyeződéseket is.

Iontoforézis és hámlasztás

Hámlasztó módban, a Kandice magas frekvenciájú ultrahangos rezgést használ, hogy a szennyeződést eltávolítsa és a pórusok elzáródását megszüntesse. Hidratáló módban, iontoforézis kezelés közben a tápanyagokat az arcápolókból a bőr mélyébe juttatja – nyugtató és érszűkítő hatású, csökkenti a bőr érzékenységét, pl. a bőr pirosságát.

 

Mikro áramlás és arcfeszesítés

A Kandice masszírozó feje mikro áramlást generál, amely feléleszti a hámsejteket, feszesíti a bőrt és kitisztítja a pórusokat.

Innovatív & Multifunkciós 3in1 design: Ultra-magas frekvenciával, ultrahangos üregedéssel és iontoforézissel enyhíti a ráncokat, páratlan eredmény érhető el a készülékkel.

Francia design: Ultrakönnyű, hordozható és minden egyes töltéssel 400 használat elérhető.

Bőrbarát rozsdamentes pengefej: Kiváló vezetőképesség, oxidáció ellenállás, rozsdaálló, és a rozsdamentes penge biztosítja a hatékony tisztítást a tökéletesre formált kivitelével.

 

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA:

Használja naponta akár mindhárom programot. Javasoljuk, hogy az alábbi lépések szerint haladjon, először a mélytisztítást végezze el, majd a hatékony táplálást, és végül az arcbőr feszesítését.

 1. Mély pórustisztító, peeling üzemmód – mélytisztítás, hámlasztás

A készülék segítségével eltávolítható a szennyeződés, elhalt hámsejtek, sminkmaradvány a bőrről, mélyen kitisztítja a pórusokat, – különösen az orr körüli területeknél nagyon fontos, hiszen ezen a területen hajlamos a bőr arra, hogy az ott lévő pórusok eltömődjenek – ezáltal pedig helyreállítja az arcbőr szerkezetét, amely tisztává, egészségesebbé válik.

Nincs szükség semmiféle kemikáliára sem, hiszen sokszor ezek csak tovább károsítják a bőrt.

Mossa meg az arcát, és hagyja rajta a vizet, hogy nedves maradjon a bőre. Az üzemmód bekapcsolásához 1 teljes másodpercig nyomja be a gombot és két hangjelzés után a PEELING szó világít, ekkor elkezdheti a kezelést. Az ultrahangos tisztítófejet (a tisztítófej azon felét használja, amin nincsenek pontok) 45 fokban kell megdönteni, és körkörös, előre haladó mozgással tisztítsa meg a pórusokat.

 1. Ionos tonizáló üzemmód – hatékony táplálás

Az ionos üzemmód segítségével a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja az arcápolók tápanyagait, így elősegíti a tápanyagok gyorsabb felszívódását. Az arcbőr puhább és bársonyosabb lesz már pár használat után!

Először vigyen fel a kedvenc arcápolójából egy keveset a bőrére. Az Ionos tonizáló mód beállítása után, a „MOIST” szó világít, jelezve, hogy az üzemmód aktív. Használja az ultrahangos tisztítófejet (amelyen a pontok vannak), szintén 45 fokos döntésben és körkörös, előre haladó mozgással vigye be a arcápolóban lévő tápanyagokat a bőrébe.

 1. Megemelés és paskolás üzemmód – feszesítés

Az arcbőr feszesítését teszi lehetővé ez a funkció. Az arc izmait stimulálja a program, elernyeszti majd összehúzza őket, és az eredmény feszes, fiatalos bőr. Ez az üzemmód felelős a ráncok kialakulásának megelőzésére.

Először itt is fel kell vinni az arcra a bőrápoló krémet, majd ki kell választani az üzemmódot. Ebben az esetben a „LIFT” jelzésnek kell világítania.

Mielőtt használná a készüléket, döntse meg az ultrahangos tisztítófejet 45 fokban. A tisztítófej azon felét használja, amin nincsenek pontok. Az arc izmainak feszesítéséhez, körkörös, alulról felfelé történő mozgással végezze a kezelést.

Videó:

https://www.youtube.com/watch?v=bhSr4ZEYaX0

MŰSZAKI ADATOK:

Alapanyag: bőrbarát orvosi szilikon + ABS + Bőrbarát orvosi rozsdamentes acél
Szín: Rózsaszín / Menta zöld
Méret: 160 x 42 x 17,5 mm
Tömeg: 200 g
Akkumulátor: Li-Ion akkumulátor
Kapacitás: 500 mAh
Töltési mód: Mágneses töltés
Töltési idő: 2,5 óra
Felület: 1 gomb
Vízállóság: IPX7 besorolás
Tanúsítványok: CE, RoHS, PSE, FCC, CMA, WEEE

A DOBOZ TARTALMA:

1 db SVK France Kandice Ultrahangos mély bőrtisztító készülék
1 db műanyag védősapka
1 db tartótok
1 db töltőkábel
1 db magyar nyelvű használati útmutató

GARANCIA: 

A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:  

 1. Hogyan lehet tölteni az SVK France készüléket?

Csatlakoztassa a konnektorhoz a speciális töltőt, amelyet a termék dobozában talál. Csak a készülékhez melléket töltőkábelt használja A LED fény pirosan világít vagy villog, ameddig a készülék tölt, és amikor teljesen feltöltött más fényre vált (különböző modellek különböző jelzőfényen világíthatnak töltés alatt és után). Ne töltse 24 óránál hosszabb ideig.

 1. Mi lehet az oka, ha az SVK France készülék nem működik vagy nem lehet tölteni?

Kérjük, hogy az alábbi lépéseket kövesse a hiba meghatározásához:

Csatlakoztassa az SVK France készülékét a töltőkábellel a konnektorhoz. Ha a készülék leállt, mivel az akkumulátor teljesen kimerült, akkor a LED jelzőfény folyamatosan (pirosan) világít vagy villog, miután csatlakoztatta az áramhoz, jelezvén, hogy megkezdődött a töltés. Amennyiben a jelzőfény nem világít 5 perccel sem a csatlakoztatás után, akkor kérjük, ellenőrizze:

 • Hogy a készülék töltőkábele megfelelően csatlakozik-e a készülékhez.
 • Hogy a készülék töltőkábele megfelelően csatlakozik-e a fali konnektorhoz.

Ha a fent említett lépések után sem tudja megállítani a hiba okát, akkor az SVK France készülékének működési hibája lehet. Kérjük, tekintse meg a garanciával kapcsolatos tudnivalókat és vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

 1. Hogyan kell tisztítani az SVK France készüléket? (Csak azon termékek esetében, amelyek vízálló jelzéssel vannak ellátva)

Tisztítsa meg a készülék felületét szappannal vagy vízzel mindegy egyes használat után, és öblítse le langyos vízzel. Ne használjon olyan arctiszítót, amely alkoholt, petróleumot vagy acetont tartalmaz.

 1. Fertőtleníthetem az SVK France készüléket forrásban lévő vízzel?

Nem javasoljuk, hogy az SVK France terméket forrásban lévő vízbe tegye, mivel károsíthatja a készüléket.

 1. Kitehetem az SVK France készüléket kültéri napfénynek?

Nem javasoljuk, hogy az SVK France termékek kültéri (közvetlen) napfénynek legyenek kitéve, mivel károsíthatja a készüléket.

 1. Milyen gyakran kell tölteni a készüléket?

Az akkumulátor élettartama a különböző modelleknél eltérő, de általában, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony, akkor a LED fény bekapcsol és pirosan villog, vagy folyamatosan világít.

 1. Lehet tölteni az SVK France készülékeket más töltővel?

Kérjük, csak az SVK France által mellékelt töltőkábellel töltse a készülékét. Más töltőkkel való töltés (beleértve más SVK France termék töltőjét) károsíthatja az akkumulátort.

 

A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.

A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SVK France Kandice 3in1 Ultrahangos bőrtisztító, Ionos hatóanyag bevitelt elősegítő, bőrfeszesítő készülék” értékelése elsőként

Ajándék 1000Ft-os kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre friss hírekért és kedvezményes ajándékokért!

A feliratkozás megerősítéséhez szükséges e-mailt elküldtük. A megerősítést követően ajándékba küldjön az 1000Ft-os kuponod! Köszönjük a bizalmat!

Kosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0