Mini Levendulás krémdezodor – 15g

990 Ft

Szeretnéd kipróbálni? Vagy egy táskában is könnyen elférő terméket szeretnél a nagy mellé?

Válaszd mini dezodorunkat!

Alumíniumsóktól mentes, természetes baktériumölő és gyulladáscsökkentő összetételű krémdezodor, amely megbízható védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen, férfiaknak és nőknek egyaránt. Aromaterápiás virágos- fás illóolajtartalmának köszönhetően nemcsak hatékonyan dezodorál, de nyugtatja és táplálja is a bőrt.

Cikkszám: HRG-2206 Kategóriák: , ,

Leírás

Az izzadás a test belső hőmérsékletének szabályozására szolgáló természetes életfunkció. Az izzadság a bőrfelszínre jutáskor még szagtalan, azonban oxigén hatására a váladékban található lipidek és proteinek bomlása hatására kellemetlen szagúvá válik. Az Herbsgarden műhelyében készült alumíniumsóktól mentes dezodor megakadályozza ezt a bomlási folyamatot, így 7-10 órán keresztül megbízhatóan szagtalanít.

A termék a sötét ruhákat megszínezheti, mely 40 fokon kimosható.

Segíthetünk a termékválasztásban vagy rendelésben? Kérjük, keresd fel ügyfélszolgálatunkat!

Mini Levendulás krémdezodor – 15g termékről 3 értékelés

 1. 5 out of 5

  Margit

  Utazáskor elengedhetetlen! Kicsi és tartós védelmet biztosít!

 2. 5 out of 5

  Era

  Nekem nagyon fontos, hogy alumíniumsóktól mentes, így már önmagában bátran ajánlom bárkinek. De emellett természetesen fontos a hatékonyság és a jó illat is, melyek együttesen tapasztalhatóak a Levendulás krémdezodorban.

 3. 5 out of 5

  Zsuzsanna Papp

  Egy technikai hiba miatt nem jutott el hozzám, majd legközelebb. A Herbsgarden csapata viszont maximálisan korrekt volt. Szeretem a rugalmasságot és tisztességet.
  Már tovább ajánlottam a manufaktúrát.

Mondd el a véleményed
Mini Levendulás krémdezodor – 15g
990 Ft