Aromaterapiás Orvosi Levendulás Fürdősó 500g

3 750 Ft

A Dörgicsei Levendula Majorban termesztett bio orvosi levendula (Lavandula angustifolia) illóolajával és virágával gazdagított fürdősó gyengéden támogatja az esti ellazulást.

A fürdősó alapját képező Himalája só amellett, hogy lúgosít és salaktalanít, mesésen puhává varázsolja bőrünket. Ajánlott hosszú, zajos, fárasztó nap után idegrendszerünk, elménk megnyugtatásához, testi-lelki ellazuláshoz, lelki harmóniánk helyreállítására – korra, nemre való tekintet nélkül!

Levendárium termék!

Cikkszám: HRL - 1006 Kategóriák: , ,

Leírás

Fürdősó felhasználása:

Közvetlen fürdés előtt tegyünk 3-4 adagolókanállal 1 kád meleg vízbe, hogy megőrizzük az illóolaj jótékony hatásait.
(A tégely tartalma kb. 9-10 aromaterápiás fürdőre elegendő.)

Tudtad, hogy a fürdővízbe is tehetsz levendula illóolajat is? Ez esetben emulgeálni kell, vagyis tejben vagy mézben feloldva tedd a fürdővízbe.

További remek levendulás termékeket itt találsz.

Tudtad, hogy a sós fürdő jó a száraz bőrnek is? Olvass tovább a blogon

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aromaterapiás Orvosi Levendulás Fürdősó 500g” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Levendárium Aromaterapiás Orvosi Levendulás Fürdősó A Dörgicsei Levendula Majorban termesztett bio orvosi levendula (Lavandula angustifolia) illóolajával és virágával gazdagított fürdősó gyengéden támogatja az esti ellazulást. A fürdősó alapját képező Himalája só amellett, hogy lúgosít és salaktalanít, mesésen puhává varázsolja bőrünket. Ajánlott hosszú, zajos, fárasztó nap után idegrendszerünk, elménk megnyugtatásához, testi-lelki ellazuláshoz, lelki harmóniánk helyreállítására – korra, nemre való tekintet nélkül!
Aromaterapiás Orvosi Levendulás Fürdősó 500g
3 750 Ft