Csatlakozz hozzánk, legyél Te is partnerünk!

 

Anti-aging kozmetikai tanfolyam a Herbsgardennél!

Képzés időpontja: Május 8.

Egy nap, amikor még többet tanulhatsz arról, amit szeretsz csinálni, olyanok társaságában, akik ugyanazt választották hivatásuknak, mint Te. Gyakorlati tanácsokat kapsz tőlünk, tapasztalatot cserélhettek egymással, egy oldott légkörben kérdezhettek bármit a termékfejlesztőnktől és a kozmetikusmesterünktől.
Egy nap, amit inspiráló közegben tölthetsz, és aminek a végén többet tudsz adni majd a vendégeidnek is.
Gyere el és kapcsolódj ki velünk, adj lendületet vagy akár egy új irányt az üzletednek, szívj be magadba minél több tudást, és tedd még elégedettebbé az ügyfélkörödet!
Kiket várunk?
  • azokat, akik még egyáltalán nem ismerik a Herbsgardent, de szeretnének róla a legrövidebb idő alatt a legtöbbet megtudni és tapasztalni is a termékek hatását
  • azokat a kozmetikusokat, akik már szinte a barátaink, de naprakészek szeretnének lenni a termékeinkkel és kíváncsiak az újdonságainkra
 
Mi várható?
Minden képzés más és más, így mindig tudunk újat mondani, mutatni, de vannak dolgok, amik nem változtak eddig: a hangulat, az elfogadó tér, amiben várunk, a maximalizmusra és innovációra való törekvés, és az elkötelezettség az egészségesen szép bőr iránt, ami összeköt minket.
 
A képzés két részből áll majd, egy elméleti és egy gyakorlati részből, a kettő között lesz ebédszünet.
 
A gyakorlati órákon a Herbsgarden termékeivel dolgozva, azok hatásait megismerve kaptok komplex kezelési javaslatokat, illetve olyan információkat, gyakorlati tanácsokat, ötleteket, melyeket beépíthettek az eddig használt kezeléseitekbe.
 
A tanfolyam elvégzéséről természetesen oklevelet is kaptok!
 

 

 

A képzés elméleti részét Both Tímea, a Herbsgarden termékfejlesztője tartja. A gyakorlati, kreatív részt Veiland Anita kozmetikusmester mutatja be.

 

Ha még nem ismered termékeinket, de a nap végére Te is beleszeretsz a natúrkozmetikumok világába és csatlakoznál a Herbsgardent használó kozmetikusok táborához, minden részletet megbeszélünk a jövőbeli együttműködéssel kapcsolatban és folyamatosan számíthatsz szakmai támogatásunkra is a továbbiakban.

A részvételi díj:
bruttó 30.000 Ft,

 

ezen felül pedig további meglepetéscsomaggal készülünk mindenkinek.

Hol és mikor?

Május 8-án, hétfőn Budapesten, a 13.kerületben várunk benneteket, 9:30-as érkezéssel számoljatok, előre láthatóan 16 óráig befejezzük a napot.

Hol jelentkezhetsz?

 

Az ugyfelszolgalat@herbsgarden.hu címen vagy a +36 20 422 2625 telefonszámon. Regisztrációd akkor válik érvényessé, ha csatolod a kozmetikus bizonyítványod másolatát és kifizeted a tanfolyam díját.

Miért a Herbsgarden?

Egyre többen fordulnak Magyarországon is a természetesség és vegyszermentesség felé, így nem véletlen, hogy a natúrkozmetikumok piaca exponenciálisan nő. Egyre több nő igényli, hogy a fodrásznál, kozmetikusnál, sminkesnél is elérhetőek legyenek a szintetikummentes szépítőszerek. Magas minőségű és hatékony natúrkozmetikumot találni azonban még viszonylag nehéz.

A Herbsgarden termékek szakértői fejlesztése mögött kozmetikusi szemlélet áll, cél a bőrazonos komponensek használatával a bőr egészséges szépségének helyreállítása, a ráncok korai megelőzése és csökkentése.

Csatlakozz hozzánk, legyél Te is partnerünk!

 

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0