Csatlakozz hozzánk!

 

Both Tímea a Mentes-díj átadásán

Egyre többen fordulnak Magyarországon is a természetesség és vegyszermentesség felé, így nem véletlen, hogy a natúrkozmetikumok piaca exponenciálisan nő. Egyre több nő igényli, hogy a fodrásznál, kozmetikusnál, sminkesnél is elérhetőek legyenek a szintetikummentes szépítőszerek. Magas minőségű és hatékony natúrkozmetikumot találni azonban még viszonylag nehéz.

A Herbsgarden termékek szakértői fejlesztése mögött kozmetikusi szemlélet áll, cél a bőrazonos komponensek használatával a bőr egészséges szépségének helyreállítása, a ráncok korai megelőzése és csökkentése.

 

 

Miért válaszd a Herbsgarden professzionális natúrkozmetikumokat?

 

Ha elkötelezett híve vagy a természetes szépülésnek, ha valódi, bőrazonos hatóanyagokkal szeretnéd a vendégeid bőrét fiatalítani, ha igazi minőséget szeretnél, akkor csatlakozz a Forbes magazin által az egyik legígéretesebb,  úttörőnek tartott magyarországi márkához, a Herbsgardenhez!

Nem kérünk kizárólagosságot, tehát, ha szeretnél, továbbra is dolgozhatsz más márkával!

Kíváncsiak vagyunk rád; érdekel a véleményed, a termékekkel való tapasztalatod – fejlessz velünk!

 

Milyenek a kabin kiszerelésű natúrkozmetikumok egy kozmetikus szemével?

 

Johanidesz Anita Kozmetikus
Johanidesz Anita, kozmetikus mester

“10 éve a kozmetikus szakma elmélyült szerelmeseként élek. Mindennapjaimban aktívan dolgozom a saját üzletemben, Ajkán, a Kövirózsa Kozmetikában. Nagymamámnak és a vidéken töltött gyermekkoromnak köszönhetően mindig közel álltak hozzám a gyógynövények és a természetes gyógymódok, így a bio illetve natúr vonalat képviselem kezdetek óta a szépség szolgálatában.

A Herbsgarden márkával való egymásra találásunk maga a varázslat, hiszen ismerve Both Tímea szakmai tudását, maximalizmusát, alkalmazva a termékeit nap, mint nap, csodát tudok teremteni, átélve a kreatív alkotás örömét. Egy kozmetikus szakembernek nincs ennél nagyobb boldogság, mint amikor jó minőségű, tiszta anyagokkal, látványos és tartós kezeléseket tud produkálni a vendégek megelégedésére.
Tudásommal, tapasztalataimmal szívesen segítem azokat a kolléganőket, vásárlókat, akik megtisztelnek bizalmukkal és szívesen kipróbálnák, vagy már használják a Herbsgarden termékeit!”

Johanidesz Anita, kozmetikus mester 

 

 

Szeretnél többet megtudni a Herbsgarden professzionális natúrkozmetikumokról? Termékmintát szeretnél?

 

  • Szeretnéd megismerni kabin kiszeretésben kapható portfóliónkat? Kozmetikusi termékminta csomagot szeretnél, vagy szakmai kérdésed lenne? Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és mindenben segítünk: kozmetikus@herbsgarden.hu, vagy 30-9463952.
  • Gyere el egy natúrkozmetikai továbbképzésre, ahol jó hangulatban megismerheted a bio hatóanyagokat és hatásukat, saját bőrödön kipróbálhatod a termékeinket és megismerkedhetsz csapatunkkal.
    • Következő kozmetikusi képzés várható időpontja: 2021. Május

 

Írd meg elérhetőségeidet és felvesszük veled a kapcsolatot:

Item added to cart.
0 items - Ft