Csatlakozz hozzánk!

 

Egyre több fogyasztó fordul Magyarországon is a természetesség és vegyszermentesség felé, így nem véletlen, hogy a natúrkozmetikumok piaca exponenciálisan nő. Egyre több nő igényli, hogy a fodrásznál, kozmetikusnál, sminkesnél is elérhetőek legyenek a szintetikummentes szépítőszerek. Magas minőségű és hatékony natúrkozmetikumot találni azonban még viszonylag nehéz.

A Herbsgarden termékek szakértői fejlesztése mögött kozmetikusi szemlélet áll, cél a bőrazonos komponensek használatával a bőr egészséges működésének helyreállítása, a ráncok korai megelőzése és csökkentése.

„Ha magas minőségű, luxus natúrkozmetikumot szeretnél használni, ami tényleg minden szempontból megbízható akkor a Herbsgarden nagyon jó választás. Tényleg az van benne, amit elmondanak róla és még annál is több, és nem az van, hogy van egy hangzatos neve és nincs mögötte hatóanyag. Nagyon látványos és sikeres kezeléseket lehet vele csinálni, így elégedettek a vendégek. Nyugodt szívvel ajánlható otthoni használatra is, ami tovább segíti a jó kapcsolat és kötődés kialakulását.”  Bleisicz Réka

 

Amennyiben többet szeretnél megtudni kabin kiszeretésben kapható portfóliónkról, viszonteladói árlistánkról, vagy szeretnél kozmetikusi hálózatunkhoz csatlakozni kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

 

Item added to cart.
0 items - Ft